Opinie o nas

Aranżacja oświetlania w ogrodzie i nawadnianie

Rated 5 out of 5
14 kwietnia 2020

Firma wykonała nam całe nowoczesne oświetlenie ogrodu oraz system nawadniania, gdzie wszystko sterujemy z telefonu, coś pięknego. Cały ogród wygląda pięknie. Polecam całą rodzinom

Witold Piła

Polecam

Rated 5 out of 5
30 marca 2020

Gorąco polecam, cały ogród wykonany pięknie i ładnie, kamyczki aż się świecą, krzewy równiutko, widać ogromne doświadczenie. Igła

Marlena W.

Firmowy ogród Wałcz

Rated 5 out of 5
2 marca 2020

Zleciliśmy jako firma wykonanie ogrodu wraz z systemem nawadniania i wszystkim drzewkami i krzewami firmie ogrodniczej. Całość wykonana na czas, zgodnie z ustaleniami i bardzo dokładnie. Polecamy projekty ogrodów i wykonanie firmy ogrodniczej.

Firma Denbun Wałcz

Projekt i wykonanie ogrodu 10 na 10 Polecam!!!

Rated 5 out of 5
6 listopada 2019

Dzień dobry wszystkim, Zleciłem wykonanie całego ogrodu przy domu kompleksowo. Działka niecałe 1800 m2 także było co robić, po pierwsze ogród wyszedł fantastycznie, otrzymałem bardzo duże rabaty na materiały i krzewy, gdzie jak dzwoniłem to jak bym nie kombinował to bym przepłacił sam z 40%, także ogromny plus. Całość oceniam 10 na 10. Jeśli budowa ogrodu to tylko z ogrody Aqua, super. polecam

Edward Maszyński

Ogrody Piła

Rated 5 out of 5
2 września 2019

Cały ogród wraz z nawadnianiem i sadzeniem drzew i krzewów wykonany perfekcyjnie, jestem zadowolona na 100% polecam serdecznie ogrody Aqua, bardzo dobra firma ogrodnicza z Piły

Adamina Igielska Piła

Projekt i budowa ogrodu od samego początku

Rated 5 out of 5
1 marca 2018

Zleciliśmy wykonanie i zaprojektowania ogrodu od samego początku. W skrócie kompleksowo i bez żadnej naszej ingerencji. Zdaliśmy się całkowicie na firmę ogrodniczą Aqua i był to strzał w dzięsiątke. Cały ogród jaki powstał jest piękny i przestrzenny, dużo trawy i ozdób a przy okazji łatwy w utrzymaniu (bez przesady). Dla nas bomba. przysłowiowa dycha dla panów i dla całej wykonanej roboty!

Wojtek Masłowski

Wielkie podziękowania

Rated 5 out of 5
2 lipca 2017

Składamy z całą rodzinką wielkie podziękowania za stworzenie cudownego ogrodu przy naszym domu. Praca 100 na 100. Serdecznie polecamy wszystkim

Ogrody Polecam

Polecam - wszystko ok

Rated 5 out of 5
18 czerwca 2017

Ogród wyszedł rewelacyjnie, mamy teraz piękny widok z okna. Coś pięknego, nawadnianie, trawni, rośliny, tuje oraz cały układ wyszedł jak z bajki, super,

Alicja Patryczak

Ogród kastyczny

Rated 4 out of 5
4 października 2015

Panowie wykonali mi zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami ogród w stylu klasycznym, oprócz ceny i lekkiego dwudniowego spóźnienia praca wykonana dobrze

Teresa Bońkowsk

Projekt i realizacja ogrodu

Rated 5 out of 5
20 września 2015

Długo zwlekaliśmy z budową ogrodu pod domem (finanse). Jednak przyszedł czas z tym zadziałać, Z polecenia znajomych i przyjaciół (którzy już korzystali z usług ogrody Aqua) zdecydowaliśmy się na budowę od podstaw całego ogrodu wraz z trawą z roli, krzewami, kamieniami itp. Efekt wyszedł rewelacyjny. Nie było to tanie, ale za to ogród naszych marzeń. Oczywiście bardzo zadowoleni polecamy!

Czarek Mańczewski Piła

Trawa z rolki

Rated 5 out of 5
10 lipca 2015

Zakupiliśmy i zleciliśmy wyłożenie całej posesji trawą z roli.
Ogólnie trawa bardzo ładna, ładnie rozłożona, dokładnie i czysto. Nic tylko polecać tą firmę. Super ogrody i bardzo ładna trawa!

Arek Wieleń

Opinia

Rated 5 out of 5
2 czerwca 2015

Renowacja całego ogrodu i renowacja trawnika zrobiona tak, że aż każdego dnia cieszy oko. Jestem bardzo zadowolony z wyboru firmy Aqua ogrody i jej całej pracy, wszystkim gorąco polecam, bo naprawdę warto!

Janek O.

Ogród kompleksowo

Rated 4 out of 5
19 maja 2015

Całość oceniam na 4 gwiazdki, ponieważ globalnie jestem zadowolony. Wycena, materiały, wykonanie ogrodu nie ma nic do zarzucenia, ale chyba mogli by być trochę bardziej tani, Czwóreczka za ogół !

Klient Michał Bajek

Super koskarka robot

Rated 5 out of 5
7 września 2014

Długo o tym myślałem by mieć pomoc w postaci kosiarki robota na ogrodzie. Po prezentacji jak to wszystko działa zdecydowałem się i jestem zachwycony. Wszystko wygląda i działa pięknie już drugi sezon. Zdecydowanie polecam tą firmę i ich kosiarki roboty!

Kaczor

Nowoczesny ogród

Rated 5 out of 5
14 sierpnia 2014

Ogród zaprojektowany i wykonany zgodnie z wszystkimi moimi wytycznymi, realizacja sprawna i kompleksowa, cena również do akceptacji. Zasłużona 5 dla tych Panów!

Mateusz Paczyński

Polecam

Rated 5 out of 5
27 lipca 2014

Wykonanie ogrodu kompleksowo na złoty medal. Polecam

Ola

Projekt oświetlenia w ogrodzie i wykonanie

Rated 5 out of 5
6 lipca 2014

Jak w temacie, wykonano mi projekt i aranżacje oświetlenia w całym ogrodzie, a następnie po naszej akceptacji firma go wykonała.
Wszystko działa bez zarzutu, nic po ponad 2 latach się nie psuje, czujki działają. Z całą rodzina jesteśmy zadowoleni. Polecamy tą firmę od oświetlenia ogrodów.

Marzena i Tomasz

Dobra Opinia Ogrody Aqua

Rated 5 out of 5
26 maja 2014

Wykonali mi małą inwestycje, ale można polecić!

Tymek

renowacja trawnika

Rated 3 out of 5
20 maja 2014

Powiem tak, firma niby ok, niby się znają, ale efekt renowacji trawnika nie jest jakiś piorunujący. Widać gołym okiem, że jest duża poprawa, ale chyba oczekiwałem czegoś więcej. Mam mieszane uczucia co do tej usług, Ogólnei 3 na 5.

Janusz Budzyń

Nawadnianie ogrodu i trawników

Rated 5 out of 5
16 kwietnia 2013

Wykonano nam cały system nawadniania ogrodu oraz trawnika i wszystkich drzewek, widać, że ekipa ogrodników zna się na rzeczy, Wszystko zrobione tak jak należy, jestem zadowolny, Polecam

Karol

Ładny ogród Piła

Rated 4 out of 5
25 września 2012

Ogród wykonany przez Aqua bardzo nam się podoba, wszystko ok oprócz lekkiego spóźnienia z realizacją, jednak pomimo tej małej wpadki, polecamy ogrody i aranżacje oświetlenia

Michał B.

Polecam tą firmę od ogrodów

Rated 5 out of 5
11 czerwca 2012

Ogród Zleciliśmy w kwietniu, w maju zgodnie z umową otrzymaliśmy propozycje i koncepcje, wyszło pięknie pod koniec czerwca. Wszystko sprawnie i szybko, bez zbędnych ceregieli, żadnych ukrytych kosztów. Polecamy z Żoną budowanie i zakładanie ogrodów!

Adam Makowski

Budowa małego ogrodu przy posesji

Rated 5 out of 5
3 kwietnia 2012

Wszystkim którzy cenią sobie dobre ceny i wysoką jakość polecam ogrody Aqua, Ogród wyszedł ostatecznie pięknie, dużo lepiej niż w projekcie. Zdecydowanie i bardzo mocno polecam wszelkiego rodzaju usługi ogrodnicze tej firmy!

Marek Pietrzak

Ogrody Piła - projekt pięknego ogrodu

Rated 5 out of 5
1 marca 2012

Witam, Firma Aqua ogrody wykonała mi piękny ogród pod domem w stylu nowoczesnym. Zajęli się wszystkim kompleksowo, szybko i sprawnie, Zdecydowanie polecam tą firmę do budowy i zakładania zarówno małych jak i dużych ogrodów.

Michalina
[//site_reviews_form]